De ondersteuningspagina's van True Key zijn verplaatst.
Ga voor veelgestelde vragen, ondersteuningsartikelen en hulp naar:
https://service.mcafee.com

Wat gebeurt er als de True Key-servers worden gehackt?

True Key-servers bevinden zich in beveiligde datacenters en worden beschermd door geavanceerde beveiligingssystemen. Het is erg onwaarschijnlijk dat deze worden gehackt. Als dat echter toch gebeurt, kunnen de dieven zonder uw hoofdwachtwoord of andere factoren niets doen met de gegevens. En vergeet niet dat ze voor ons ook niet toegankelijk zijn.
Volgen
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Niet gevonden wat u zocht?

Contact opnemen met ondersteuning