Wat is verificatie met 2e apparaat, en hoe werkt het?

Het gebruik van 2e apparaat als factor is een eenvoudige en snelle manier om zeer sterke beveiliging te garanderen zonder wachtwoorden in te voeren. Verifieer dat u het bent door een veilige melding naar uw telefoon te verzenden. U ontvangt een melding op uw mobiele apparaat en u kunt vegen om te verifiëren dat u het bent.

Dit betekent dat alleen iemand met toegang tot uw mobiele apparaat (en iemand die uw Hoofdwachtwoord weet en/of zich heeft weten aan te melden via Gezicht) zich kan aanmelden bij uw True Key-profiel.