Waarom moet ik mijn echte e-mailadres gebruiken om mijn account te maken?

Als u alle geweldige functies van uw True Key-profiel wilt gebruiken, moet u uw profiel maken met een e-mailadres dat van u is en dat u van plan bent op de lange termijn te blijven gebruiken.

Er wordt een bevestigingsbericht verzonden naar het adres dat aan uw True Key-profiel is gekoppeld vlak nadat de account is gemaakt. U moet op de bevestigingskoppeling in die e-mail klikken om uw True Key-profiel te voltooien.

Alleen een bevestigd True Key-profiel kan bepaalde functies in de app gebruiken.