Hoe worden de tegels op mijn Launchpad gekozen, en kan ik aanpassen welke sites daar worden weergegeven?

Als u uw bestemming sneller wilt bereiken, gebruikt u uw True Key Launchpad voor directe toegang. Dit is een aanpasbare startpagina waar u uw favoriete sites kunt markeren.

In Lijstweergave kunt u uw aanmeldingen sorteren op 'Favorieten', dan worden alle sites die zijn gemarkeerd met een ster, boven aan de lijst weergegeven.

In Tegelweergave kunt u uw aanmeldingen bewerken door op het potlood te klikken dat wordt weergegeven wanneer u de aanwijzer boven de tegel houdt.