Ik wil niet dat de True Key-app mij automatisch aanmeldt. Kan ik automatisch aanmelden uitschakelen?

U kunt Automatisch aanmelden gemakkelijk uitschakelen voor een specifieke site of voor alle sites in de True Key-app. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden nog steeds in de velden ingevuld, maar u moet op de knop Aanmelden klikken voor toegang tot uw account.

Als u Automatisch aanmelden wilt uitschakelen voor een specifieke site, gaat u naar de pagina Details van die aanmelding. (Klik in Logoweergave op het tandwiel. Klik in Lijstweergave op het potlood.) Zet de schakelaar Automatisch aanmelden op UIT. Sla op om de wijziging te bevestigen.