Hoe verwijder ik de True Key-app van mijn Windows-apparaat?

Wat is de True Key-app? Kom hier meer te weten.

De True Key-app die op uw computer is geïnstalleerd, wordt weergegeven als programma in uw Configuratiescherm en als extensie in uw browser (IE, Chrome, Firefox). De extensie is hoe uw wachtwoorden worden opgeslagen en automatisch worden ingevuld wanneer u favoriete sites bezoekt. Wanneer u de app van uw computer verwijdert volgens de onderstaande stappen, verwijdert u de app en de extensie(s) van uw computer.

De True Key-app van uw Windows-apparaat verwijderen

• Ga naar uw Configuratiescherm.
  • Klik op Software.
  • Selecteer Intel Security True Key in de lijst en klik op Verwijderen.
  • Volg daarna de aanwijzingen om het proces te voltooien.

Als u problemen ondervindt met dit proces, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.

Klik hier als u de True Key-app opnieuw wilt installeren. Of kom hier te weten hoe u aan de slag gaat.