Waarin verschilt Windows Hello van True Key by Intel Security?

Windows Hello is een nieuwe functie in Windows 10 waarmee een gebruiker zich kan aanmelden bij zijn/haar Windows 10-apparaat via een biometrische factor (gezicht, vingerafdruk of iris). Windows Hello vereist speciale sensoren voor gezichts- en irisdetectie, die alleen beschikbaar zijn op nieuwe Windows 10-apparaten.

De True Key-app is een multi-factortoepassing voor meerdere platforms (Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS), waarmee het gedoe van wachtwoorden te moeten onthouden, maken of beheren voor uw apps, websites en op al uw apparaten wordt geëlimineerd. En de app kan worden ontgrendeld met factoren die uniek zijn voor u, zoals Gezicht, Vingerafdruk of Vertrouwde apparaten die u bezit.

De gezichtsherkenning werkt met de 2D-camera's die de meeste apparaten hebben, en is zelfs veiliger wanneer deze wordt gebruikt met een Intel RealSense-camera.