Werkt de True Key-app alleen met Intel-apparaten?

De True Key-app werkt goed op verschillende platforms (iOS, Android, Mac, Windows) en met elk merk processor.

De gebruikservaring op een Intel-apparaat is echter beter en veiliger. We ontwikkelen specifiek biometrische en contextuele beveiligingsalgoritmen met hardwarebeveiligingsfuncties.

Een voorbeeld is wanneer Identity Protection Technologie van Intel op een apparaat aanwezig is, kan de True Key-app deze functionaliteit gebruiken om op een veiligere manier te bepalen of u een van uw vertrouwde apparaten gebruikt.