Kunnen meerdere mensen op een gedeelde computer hun True Key-account gebruiken?

Ja, de True Key-app herkent dat u het bent die gebruik maakt van Gezicht, Hoofdwachtwoord of andere factoren en meldt alleen u aan bij uw eigen profiel(en). Het is een kwestie van afmelden en u opnieuw aanmelden. Als meerdere gebruikers een computer delen, heeft iedere gebruiker alleen toegang tot zijn/haar eigen gegevens.