Hoe synchroniseer ik al mijn apparaten?

U hoeft niets te doen. Zolang u de True Key-app op al uw apparaten hebt geïnstalleerd, worden uw gegevens automatisch en veilig gesynchroniseerd, zodat u uw Aanmeldingen, Veilige notities en Portefeuillegegevens altijd bij de hand hebt.

Plus wanneer u uw gegevens wijzigt of aanpast in de app, worden die wijzigingen ook gesynchroniseerd op al uw apparaten. Dit werkt zelfs in browsers! Voor mobiele telefoons & tablets downloadt u de True Key-app via iTunes & Google Play.