Waarom moet ik de True Key-app installeren op mijn pc of Mac-apparaten?

Voor toegang tot uw Aanmeldingen, Veilige notities en Portefeuillegegevens wanneer u deze nodig hebt, moet u de True Key-app op al uw apparaten downloaden.

1. Automatisch aanmelden: Wanneer u een aanmelding hebt opgeslagen in uw True Key-profiel, wordt u automatisch aangemeld bij die account. Typ de URL gewoon in uw browser of klik op uw Launchpad op het logo van de site die u wilt bezoeken. De True Key-app vult dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in en u wordt aangemeld. U hoeft uw toetsenbord niet eens aan te raken. Als u meerdere accounts op dezelfde site hebt, kunt u via een vervolgkeuzemenu kiezen bij welke account u zich wilt aanmelden.
  2. Sterke wachtwoorden genereren: Beveilig al uw online accounts met een uniek sterk wachtwoord. Het generatorvenster verschijnt met een nieuw sterk wachtwoord telkens wanneer u een nieuwe account maakt. U kunt de criteria van uw gegenereerde wachtwoorden instellen door de 'generator' in uw browserextensie of in de mobiele app te bezoeken.
  3. Snelle toegang: Houd de True Key-app ingeschakeld terwijl u surft voor snelle toegang tot uw aanmeldingen.
  4. Portefeuille beheren: Voeg eenvoudig creditcards, de paspoortnummers van uw gezin, rijbewijzen en meer toe wanneer u uw desktop gebruikt en bekijk de gegevens binnen enkele seconden op uw mobiele telefoon dankzij automatische synchronisatie tussen apparaten. U zit nooit meer zonder de persoonlijke gegevens die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt.