Wat is True Key™ by Intel Security en hoe werkt het?

True Key™ by Intel Security is de gemakkelijke en veilige manier om uw digitale wereld te ontgrendelen. Het is een app die u kunt downloaden op al uw apparaten zodat u het gedoe met wachtwoorden vaarwel kunt zeggen. Ga aan de slag door u aan te melden bij de True Key-app met unieke factoren zoals uw gezicht, een vingerafdruk of uw eigen apparaat.

Van daaruit wordt de app op de achtergrond uitgevoerd om uw huidige wachtwoorden sterker te maken, worden deze onthouden en wordt u direct aangemeld, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. De True Key-app biedt aanpasbare beveiliging zodat u zich kunt aanmelden met één factor voor snelle toegang of meerdere factoren kunt combineren voor extra beveiliging. U beslist!