Wat gebeurt er als mijn apparaat wordt gestolen? Zijn mijn gegevens veilig?

Beveilig uw apparaten altijd met een pincode, wachtwoord of andere methode om ongewenste gebruikers tegen te houden. Als uw apparaat is gestolen en u niet bent aangemeld bij de True Key-app, is er geen probleem. U kunt instellen dat u na een bepaalde periode automatisch wordt afgemeld bij de True Key-app voor extra veiligheid. Ga naar Instellingen om uw voorkeuren voor afmelden aan te passen.