Kan iemand anders toegang krijgen tot mijn True Key-profiel?

De True Key-app gebruikt altijd verificatie op basis van meerdere factoren om te verifiëren dat u het bent. We combineren unieke factoren zoals uw Gezicht, Vingerafdruk of Hoofdwachtwoord met extra factoren op basis van context zoals uw vertrouwde apparaten.

De True Key-app weigert bijvoorbeeld een poging tot aanmelden met Gezicht tenzij het van een van uw eigen vertrouwde apparaten afkomstig is, waarbij wordt geverifieerd of u het bent die zich probeert aan te melden bij uw profiel.