Hoe veilig is de True Key-app? Waarom zou ik de app vertrouwen met mijn wachtwoorden?

Zo beveiligen we uw gegevens:

• Uw wachtwoorden en portefeuille-items worden op uw eigen apparaat versleuteld via AES-256, de sterkst beschikbare versleuteling.
  • Alleen u hebt toegang tot uw gegevens. We controleren of u het bent met behulp van dingen die uniek zijn voor u (uw gezicht, vingerafdruk, een vertrouwd apparaat of een hoofdwachtwoord dat alleen u weet). Hoe meer factoren u hebt en gebruikt, hoe sterker uw True Key-profiel wordt: u wordt om ten minste één factor gevraagd (naast het gebruik van een vertrouwd apparaat) wanneer u zich aanmeldt voor betere beveiliging.
  • Er worden geen leesbare wachtwoorden of portefeuillegegevens verzonden via internet, zelfs niet naar onze servers.
  • Op Intel-apparaten profiteert de True Key-app van geavanceerde beveiliging op basis van hardware.
  • We hebben bovendien diverse andere maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat niemand toegang krijgt tot uw gegevens, zoals beveiligde datacenters met geavanceerde netwerkbeveiligingssystemen, continue beveiligingscontrole in real time, veilige codeerprocedures, beveiligingsevaluaties van derden en HSM-beveiligde opslag.
  • Daarnaast bieden we veiligheidsinstellingen zodat gebruikers de True Key-app kunnen afstellen op hun eigen behoeften. U kunt onze wachtwoordgenerator gebruiken om sterke wachtwoorden te maken. U kunt automatische vergrendeling inschakelen. En u kunt True Key instellen om altijd om uw hoofdwachtwoord te vragen.

Raadpleeg onze white paper over beveiliging voor meer informatie.