Hoe verwijder ik de True Key-app van mijn Mac?

Wat is de True Key-app? Kom  hier meer te weten.

De True Key-app die op uw computer is geïnstalleerd, wordt weergegeven als toepassing in uw map Programma's en als extensie in uw webbrowser (Chrome en Firefox). De extensie is hoe uw wachtwoorden worden opgeslagen en automatisch worden ingevuld wanneer u favoriete sites bezoekt.

Wanneer u de onderstaande stappen volgt om de app van uw computer te verwijderen, verwijdert u zowel de app als de extensie(s) van uw computer.

U verwijdert de True Key-app als volgt van uw Mac:

Als u problemen hebt met dit proces, neemt u contact op met onze Ondersteuning voor hulp.  Als u de True Key-app opnieuw wilt installeren, klikt u hier. Of kom hier te weten hoe u aan de slag gaat.