A fő jelszót mentik a True Key kiszolgálón?

Nem. Csak Ön ismeri a fő jelszót. Az alkalmazás soha nem továbbítja ezt a kiszolgálóink felé. Azonban Önnek szüksége van erre a titkosított adatok visszafejtéséhez, illetve az adatok szinkronizálás előtti titkosításához, ezért nem szabad elfelejtenie.
Követés
Hasznos volt ez a cikk?
1 számú 1 számúból hasznosnak találta ezt

Nem találta meg, amit keresett?

Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal