Hogyan törölhetek egy bejelentkezési adatot?

A bejelentkezési adat törléséhez kattintson a ceruza ikonra a szerkesztési képernyő megnyitásához. A módosításokat követően kattintson a „Mentés” lehetőségre a megerősítéshez. Ezt követően a módosítások az összes szinkronizált készüléken érvénybe lépnek. Egy bejelentkezési adat gyors eltávolításához kattintson a szemetes ikonra. Az alkalmazás felkéri a törlés megerősítésére.
Követés
Hasznos volt ez a cikk?
0 számú 0 számúból hasznosnak találta ezt

Nem találta meg, amit keresett?

Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal