Kako mogu izbrisati prijavu?

Da biste izbrisali prijavu kliknite na ikonu s olovkom da biste otvorili zaslon za uređivanje. Nakon što ste unijeli promjene, kliknite na „Spremi” da biste potvrdili i te će se promjene sinkronizirati na svim uređajima. Da biste brzo uklonili prijavu, kliknite na ikonu s kantom za otpad. Od vas će se tražiti da potvrdite brisanje.
Follow
Je li ovaj članak bio koristan?
0 ljudi od 0 je reklo da je ovo korisno

Niste našli što tražite?

Obratite se službi za podršku