Pikakirjautuminen ei toimi Android-laitteellani. Mitä voin tehdä?

Siirry ensin asetuksiin ja varmista, että pikakirjautuminen on käytössä. (Etkö ole vielä ottanut sitä käyttöön? Katso ohjeet täältä.)

Jos se on jo käytössä, siirry Android-laitteen asetuksiin ja avaa Esteettömyyspalvelut. Etsi True Key, poista se käytöstä ja ota se sitten jälleen käyttöön.

Jos olet jo kokeillut tätä, mutta pikakirjautuminen ei edelleenkään toimi laitteella, ota yhteyttä tukeen täällä. Me autamme mielellämme.