Miten pikakirjautuminen toimii Android-järjestelmässä?

Kun tulet sivulle, jolla on salasanakenttä, näet näytön oikeassa yläkulmassa pienen True Key -kuvakkeen. (Toiminnon käyttö edellyttää, että olet kirjautuneena True Key -sovellukseen, mutta kuvake tulee näkyviin kaikissa tuetuissa selaimissa ja sovelluksissa.)

Napauta kuvaketta, niin näytön alalaitaan ilmestyy pieni palkki. Napauta haluamiasi kirjautumistietoja, niin sovellus täyttää käyttäjänimen ja salasanan puolestasi automaattisesti.

Jos kirjautumistietoja ei ole vielä tallennettu True Key -profiiliin, voit lisätä ne napauttamalla Luo uudet kirjautumistiedot tai Käytä aiemmin tallennettuja kirjautumistietoja. Sinut ohjataan True Key -sovellukseen, jossa voit lisätä ja hallita kirjautumistietoja (ja käyttää lisättyjä kirjautumistietoja pikakirjautumiseen).

Voit tarpeen mukaan siirtyä käyttämään tavallista näppäimistöä napsauttamalla näppäimistökuvaketta.