Miten pikakirjautumista käytetään iPhone- tai iPad-laitteella?

Huomautus: Ennen kuin True Key -laajennuksen avulla voit kirjautua Safari-selaimella ja tuetuissa sovelluksissa näppäilemättä, laajennus on otettava käyttöön. [Katso täältä, miten.]

Käynnistä sovellus, johon haluat kirjautua, napauta näytön salasananhallinta-kuvaketta ja napauta sitten Jaa-valikon True Key -kuvaketta.

Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi, jotta voit käyttää True Key -tietojasi. Napauta sitten haluamiasi kirjautumistietoja. Kun käyttäjänimi ja salasana on täytetty, jatka napauttamalla sivuston kirjautumispainiketta.