Miten pikakirjautumista käytetään?

Pikakirjautuminen on True Key -sovelluksen yksinkertaisimpia ja helppokäyttöisimpiä ominaisuuksia. Se toimii Launchpadiin tallennettujen kirjautumistietojen avulla.

Jollet ole vielä opetellut lisäämään salasanoja, voit tehdä sen täällä.

Pikakirjautumista voi käyttää kahdella tavalla:

• Siirry Launchpadiin ja napsauta haluamaasi sivustoa. True Key -sovellus käynnistää selaimen, avaa sivuston kirjautumissivun, täyttää käyttäjänimen ja salasanan kenttiin automaattisesti ja napsauttaa kirjautumispainiketta puolestasi.
  • Siirry suoraan sivuston kirjautumissivulle. Käyttäjänimi ja salasana täytetään kenttiin ja lähetetään automaattisesti, ja voit alkaa käyttää sivustoa.