Miten automaattinen uloskirjaaminen toimii?

Automaattisen uloskirjaamisen avulla voit määrittää profiilisi lukittumaan automaattisesti, kun tietokone on ollut käyttämättä tietyn ajan. Tämä suojaa tietojasi, kun poistut tietokoneen äärestä. (Voit kirjautua ulos sovelluksesta myös manuaalisesti napsauttamalla sovelluksen oikean yläkulman KÄYTÖSSÄ/EI KÄYTÖSSÄ -kuvaketta.)

Valitse sovelluksen Profiiliasetukset-kohdasta aika, jonka kuluttua automaattinen uloskirjaaminen suoritetaan. Pidä mielessä, että mitä lyhyemmän ajan valitset, sitä paremmassa suojassa tietosi ovat.

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä tukeen