Miten todennustekijöitä lisätään?

Napsauta Launchpadissa Oma True Key -profiilini -kuvaketta ja valitse sitten lisättävän todennustekijän kohdalta Lisää.

Jos haluat lisätä kasvot, valitse Lisää ja noudata ohjeita.

Jos haluat lisätä luotetun sähköpostiosoitteen, valitse Lisää ja suorita sitten prosessi loppuun avaamalla Saapuneet-kansiosi.

Jos haluat lisätä toisen laitteen, valitse Lisää. Saat sähköpostiviestin, joka sinun on avattava toisella laitteellasi (laitteella, jonka haluat liittää profiiliisi). Suorita prosessi loppuun toimimalla sähköpostiviestissä annettujen ohjeiden mukaan.