Miten pikakirjautuminen otetaan käyttöön selaimessa ja sovelluksissa Android-laitteella?

Hyvä, että tulit kysyneeksi. Seuraavien ohjeiden avulla pääset alkuun pikakirjautumisen käytössä.

Avaa asetukset ja siirry kohtaan Pikakirjautuminen. Toimi sitten seuraavien ohjeiden mukaan:

Vaihe 1: Ota esteettömyyspalvelut käyttöön.
Näet sovelluksessa kehotteen (ja myös toimintaohjeet). Valitse Kyllä, aloitetaan.

Selaa seuraavassa näytössä kohtaan True Key -pikakirjautuminen ja napauta sitä.

Napauta sitten näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kytkintä.
Sinut ohjataan takaisin sovellukseen.

Vaihe 2 (vain laitteet, joissa on käytössä vähintään Android 6): Ota käyttöön Piirrä muihin sovelluksiin -asetus.
*Tämä on tehtävä siksi, että näet True Key -ikkunan, kun avaat kirjautumissivun.

Kun olet palannut True Key -sovellukseen, näet uuden kehotteen, jossa pyydetään ottamaan käyttöön Piirrä muihin sovelluksiin -asetus. Valitse Kyllä, aloitetaan.

Selaa seuraavassa näytössä kohtaan True Key -pikakirjautuminen ja napauta sitä.

Ota se käyttöön napauttamalla kytkintä ja valitse OK.
Sinut ohjataan takaisin sovellukseen.

Vaihe 3: Ota True Key -näppäimistö käyttöön.
Viimeinen vaihe – olet melkein valmis!

Kun olet palannut sovellukseen, näkyviin tulee uusi näyttö. Valitse Viimeistele käyttöönotto.

Selaa kohtaan True Key -pikakirjautuminen ja vaihda asetusta.

Kun olet lukenut viestin, valitse OK. Valmista tuli! Voit nyt kirjautua kaikkialle napautuksella – näppäilyä ei enää tarvita.

Kokeile vaikka: napauta jotakin kirjautumistiedoistasi ja avaa sivusto sovelluksen omassa selaimessa (tai muussa haluamassasi selaimessa). Näkyviin tulee True Key -kuvake. Napauta sitä, niin sovellus kirjaa sinut sisään.