Mikä on pikakirjautuminen Androidia varten?

Kun käytetään pikakirjautumista, True Key -sovellus täyttää käyttäjänimen ja salasanan selaimiin ja sovelluksiin automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä itse.

Pikakirjautuminen toimii sekä mobiililaitteilla että pöytäkoneilla, mutta muista noudattaa kutakin laitetta koskevia ohjeita. Ne vaihtelevat laitteiden välillä jonkin verran.