Miten True Key -laajennus lisätään iPhone- tai iPad-laitteeseen?

Käynnistä Safari ja avaa Jaa-valikko napauttamalla Jaa-painiketta alalaidan työkalupalkin keskeltä.

Pyyhkäise vasemmalle alalaidan riviä pitkin (Peruuta-painikkeen yläpuolella) ja napauta oikeassa laidassa olevaa Lisää-kuvaketta.

Napauta luettelon True Key -kohdan vieressä olevaa kytkintä.

Palaa sitten Safariin valitsemalla oikeasta yläkulmasta Valmis.

Kun laajennus on otettu käyttöön, lue täällä, miten sitä käytetään.