Miten Mac- tai PC-tietokoneella lisätään salasanoja?

Ensimmäisen – tai sadannen! – salasanan lisääminen on helppoa.

Sen voi tehdä kolmella tavalla:

• Selaa verkkoa tavalliseen tapaan. Kun tulet kirjautumissivulle, kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi kenttiin ja kirjaudu sisään. Tiedot tallennetaan automaattisesti.
  • Napsauta sovelluksessa Lisää uudet kirjautumistiedot -painiketta. Täytä tiedot kenttiin ja lopeta valitsemalla Tallenna.
  • Oletko tallentanut salasanoja selaimella tai toisella salasananhallintasovelluksella? Voit tuoda nämä salasanat helposti sovellukseen, jotta kaikki salasanasi ovat samassa, turvallisessa paikassa. Napsauta sovelluksessa hammasrataskuvaketta ja valitse sitten Tuo. Valitse tuontikohde, niin tiedot tuodaan sovellukseen. Voit käyttää niitä välittömästi.

Kun salasanat on lisätty, sinun ei tarvitse enää kirjoittaa niitä. Voit kirjautua verkkosivustolle napsauttamalla siihen liittyvää ruutua Launchpadissa tai siirtymällä suoraan sivustolle. True Key -sovellus täyttää salasanasi automaattisesti ja kirjaa sinut sisään. Sinun ei tarvitse edes napsauttaa Kirjaudu sisään -painiketta.

Lue lisää salasanojen ja kirjautumistietojen hallinnasta täällä.