Miten salasanat, suojatut muistiinpanot ja lompakon sisältö viedään?

Kirjaudu True Key -sovellukseen Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmässä ja valitse Asetukset (hammasrataskuvake). Valitse Sovellusasetukset ja sitten Vie. Sinulta kysytään pääsalasanaa ennen vientiä.

*Muista lukea varoitusviesti – vietyjä tietoja ei suojata salauksella, joka suojaa True Key -profiiliin tallennettuja tietoja. Tiedosto kannattaa poistaa, kun sitä ei enää tarvita.