Kuinka tiedot viedään profiilista?

True Key -profiiliin tallennetut tiedot viedään JSON-tiedostomuodossa. Tiedosto ei ole suojattu, joten suojaa tietosi poistamalla tiedosto heti, kun et enää tarvitse sitä.

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä tukeen