Voivatko Intelin työntekijät päästä käsiksi tililleni tallennettuihin tai muihin arkaluonteisiin tietoihini?

Eivät. True Key -sovellus takaa, että vain sinä pääset käyttämään luottamuksellisia tietojasi. Salasanasi ja lompakkosi sisältö salataan ja niiden salaus puretaan omalla laitteellasi, ja sinä hallitset tietojasi kaiken aikaa. True Key -sovellus käyttää henkilöllisyytesi vahvistamiseen sinulle yksilöllisiä todennustekijöitä, kuten kasvoja, luotettua laitetta tai pääsalasanaa, kun haluat käyttää tietojasi.