Miksi pääsalasana on annettava mobiilisovelluksen käynnistämiseksi? Mihin PIN-koodia tarvitaan?

Pääsalasana pyydetään uudelleen tietojesi suojaamiseksi, jos puhelimesi on joko kadonnut tai varastettu. Sovelluksen asetuksissa voit määrittää, kuinka kauan sovellus pysyy avoinna, ennen kuin salasana on annettava uudelleen. Sovellus voi olla lukitsematta enintään seitsemän päivää kerrallaan. Tämä enimmäisaika on asetettu omaksi suojaksesi. PIN-koodi lisää järjestelmään vielä yhden suojakerroksen varkautta vastaan.