Onko kaikkien salasanojen säilyttäminen samassa paikassa turvallista?

Kaikkien salasanojen tallentaminen samaan paikkaan voi tuntua pelottavalta. Ilman keskitettyä salasanojen hallintaa on kuitenkin miltei mahdotonta noudattaa parhaita käytäntöjä, kuten pitkien, yksilöllisten salasanojen käyttöä joka verkkotilillä.

True Key -sovellukseen kuuluu vahvojen salasanojen luontiohjelma, joten tietoturva-asiantuntijoiden suosittelemien pitkien, vahvojen salasanojen luominen verkkotilien suojaksi on helppoa. Tämä on tärkeää, sillä jos samaa salasanaa ja käyttäjänimeä käytetään useilla eri tileillä ja nämä tiedot joutuvat vääriin käsiin, varas voi yrittää käyttää niitä myös muilla sivustoilla ja muissa sovelluksissa. Näin alttiiksi joutuu yhdellä kertaa useampi käyttäjätili.

Kun sinulle on ensin luotu True Key -sovelluksen avulla turvalliset salasanat, ne suojataan vahvimmalla käytettävissä olevalla salauksella. Lisätietoja sovelluksen käyttämistä suojausmenetelmistä on usein kysytyissä kysymyksissä ja tietoturvan asiantuntijaraportissamme.