Miten mobiilisovellukseen lisätään luottokortteja ja muita vastaavia tietoja?

Uusien tietojen lisääminen True Key -profiiliin on helppoa.

Voit lisätä sovellukseen kohteita – esimerkiksi uusia kirjautumistietoja, jäsenyyksiä, henkilötodistuksen tai passin – napauttamalla +-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Kun olet antanut tiedot, muista vahvistaa ne valitsemalla oikeasta yläkulmasta Tallenna ennen kuin poistut näytöstä. Tiedot tallennetaan True Key -profiiliin.

Huomautus: True Key -sovellus ei tallenna digitaaliseen lompakkoon tallennettujen luottokorttien CVV-lukuja eli tarkistuslukuja. Pankit ja luottokorttien myöntäjät eivät missään tapauksessa suosittele luottokortin numeron ja tarkistusluvun säilyttämistä samassa paikassa.