Mitä tapahtuu, jos joku onnistuu tekeytymään minuksi?

Kerroksellisen ratkaisumme ansiosta kirjautumisessa voidaan käyttää useita todennustekijöitä, esimerkkeinä käyttäjän yksilölliset kasvojen mitat, luotettu laite toisena tekijänä ja pääsalasana.

Tällä tavoin voit estää arkaluonteisten tietojesi luvattoman käytön siinäkin tapauksessa, että jokin todennustekijöistäsi varastetaan tai joku onnistuu tekeytymään sinuksi.

Jos joku yrittää kirjautua kasvojen avulla laitteelta, jota ei tunneta tai johon ei luoteta, True Key -sovellus kysyy aina toista todennustekijää, ennen kuin kirjautuminen hyväksytään. Se voi olla pääsalasana, sähköpostivahvistuksen pyytäminen tai toinen laite.