Mitä on moninkertainen todennus ja kuinka se parantaa tietoturvaa?

Moninkertaisella todennuksella tarkoitetaan useiden todennustekijöiden käyttämistä yhdessä. Tämä lisää tietoturvaa, kun käyttäjän henkilöllisyyttä vahvistetaan.

True Key -sovellus käyttää aina moninkertaista todennusta, jossa yksilölliset todennustekijät, kuten kasvot, sormenjälki tai pääsalasana, yhdistetään kontekstiin perustuviin tekijöihin, kuten luotettuihin laitteisiin.

True Key -sovellus esimerkiksi torjuu kasvojen avulla tapahtuvat kirjautumisyritykset, paitsi silloin, kun laite on jokin luotetuista laitteistasi. Tämä suojaa käyttäjää hyökkäyksiltä, joissa hyökkääjä yrittää tekeytyä käyttäjäksi tämän kasvoja esittävän valokuvan tai videon avulla.