Kuinka kirjautumistiedot poistetaan?

Jos haluat poistaa kirjautumistiedot, avaa muokkausnäyttö napsauttamalla kynäkuvaketta. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, vahvista ne valitsemalla Tallenna. Muutokset synkronoidaan kaikille laitteillesi. Jos haluat poistaa kirjautumistiedot nopeasti, napsauta roskakoria. Sinua pyydetään vahvistamaan poistaminen.
Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä tukeen