Kuinka tämä toimii, jos tilejä tai käyttäjiä on useita?

Jos käytössä on jaettu tietokone, True Key tunnistaa sinut yksilöllisten todennustekijöiden avulla ja kirjaa sinut sisään vain omaan profiiliisi tai profiileihisi. Tämä käy yhtä vaivattomasti kuin kirjautuminen ulos ja jälleen sisään. Jos toinen käyttäjä haluaa käyttää profiiliaan, sinun tarvitsee vain kirjautua ulos. Tämän jälkeen toinen käyttäjä voi kirjautua sisään.