Voinko käyttää tietojani asentamatta True Key -sovellusta?

Tuotteen ominaisuudet, kuten pikakirjautuminen suosikkisivustoille ja -sovelluksiin, ovat käytettävissä vain, jos True Key -sovellus on asennettu tietokoneille, taulutietokoneille ja matkapuhelimiin.

Jos olet käyttänyt True Key -sovellusta ensin mobiililaitteella ja haluat myöhemmin käyttää kirjautumistietojasi, suojattuja muistiinpanojasi ja lompakkosi sisältöä pöytäkoneellasi, sinun on ladattava ja asennettava True Key -sovellus Windows- tai Mac-laitteellesi.

Tee se siirtymällä osoitteeseen truekey.com ja napsauttamalla Lataa-painiketta.