Mitä kasvojen mitoilla tarkoitetaan, miten ne kerätään ja miten niitä säilytetään?

Kasvojen mitoilla tarkoitetaan kasvojesi olennaisten piirteiden (esimerkiksi silmiesi ja muiden kasvojesi pisteiden välisten etäisyyksien) kuvausta matemaattisessa muodossa. Näiden mittojen avulla voidaan vahvistaa henkilöllisyytesi, kun käytetään kasvojen tunnistusta. Valokuvaasi ei koskaan tallenneta.

Kasvojesi mitat säilytetään erittäin hyvin suojatuilla palvelimillamme salattuna tiedostona eri laitteilla tapahtuvan käytön helpottamiseksi ja järjestelmän turvallisuuden parantamiseksi. Kun henkilöllisyys on vahvistettava, kasvojen matemaattista mallia verrataan palvelimella oleviin tietoihin. Heti kun tämä on tehty, kasvojen malli poistetaan.

Kaikki säilyttämämme tiedot on salattu järeällä salauksella, eikä niiden avulla voi luoda kuvaa kasvoistasi.