True Key -tuen sivut ovat muuttaneet.
Usein kysytyt kysymykset, tukiartikkelit ja ohjeet ovat nyt osoitteessa
https://service.mcafee.com

Minkä todennustekijöiden avulla voin kirjautua True Key -sovellukseen?

Henkilöllisyytesi vahvistaminen käy monella eri tavalla. Voit käyttää kirjautumisessa kasvoja, sormenjälkeä, toista laitetta, pääsalasanaa, sähköpostivahvistusta ja luotettuja laitteita. Tarkoituksemme on lisätä valikoimaan tulevaisuudessa myös muita todennustekijöitä.
Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä tukeen