Miksi yhtenä todennustekijänä käytetään yhä pääsalasanaa?

Kun luot itsellesi True Key -profiilin, luot samalla myös pääsalasanan, jota kukaan muu ei tiedä.

Tarvitset pääsalasanaa aina, kun kirjaudut profiiliisi uudella laitteella, sillä sen avulla voit purkaa tietojesi salauksen. Pääsalasanaa tarvitaan myös siinä tapauksessa, että muita todennustekijöitä ei voi käyttää – jos esimerkiksi kamerasi ei toimi tai luotetun laitteesi akku on loppunut.

Pääsalasana on ainoa ja viimeinen salasana, joka sinun on muistettava, sillä sen avulla hallitset kaikkia muita. Voit käyttää pääsalasanaa yhtenä yksilöllisenä todennustekijänä kirjautuessasi True Key -profiiliin tai valita muita tekijöitä, joiden avulla kirjautuminen käy nopeammin.