Mitä tapahtuu, jos True Keyn palvelimet joutuvat hakkeroinnin kohteeksi?

True Keyn palvelimet sijaitsevat turvallisissa palvelinkeskuksissa, joissa niitä suojataan kehittyneillä tietoturvajärjestelmillä. Niiden joutuminen hakkeroinnin kohteeksi on hyvin epätodennäköistä. Jos niin kuitenkin pääsisi käymään, murtautujat eivät pysty käyttämään tietojasi ilman pääsalasanaasi tai muita todennustekijöitä. Niitä meillä taas ei ole.