Mitä hyötyä on suojatuista muistiinpanoista?

Suojattujen muistiinpanojen luominen on helppoa, ja ne ovat kätevä tapa säilyttää yksityisiä muistiinpanoja, laitteiden ja ohjelmistojen tunnuksia, matkasuunnitelmia, arkaluonteisia henkilökohtaisia tietoja, kuten pankkitilin numeroa, henkilökohtaisia kirjeitä, lahjaluetteloita, ”salaisia” perintöreseptejä, tai mitä tahansa tekstiä, jonka haluat olevan suojatusti käytettävissä kaikilla laitteillasi.