Mitä on todennus toisen laitteen avulla ja miten se toimii?

Toisen laitteen käyttö todennustekijänä on helppo ja nopea tapa vahvistaa tietoturvaa merkittävästi ilman salasanojen kirjoittamista. Vahvista henkilöllisyytesi lähettämällä suojattu ilmoitus matkapuhelimeesi. Kun ilmoitus saapuu matkapuhelimeesi, voit vahvistaa henkilöllisyytesi pyyhkäisemällä näyttöä.

Näin ollen True Key -profiiliisi voi kirjautua vain henkilö, joka voi käyttää mobiililaitettasi (ja tietää sen lisäksi pääsalasanasi ja/tai onnistuu kirjautumaan kasvoilla.