Miksi minun on käytettävä oikeaa sähköpostiosoitettani, kun luon tilin?

Jos haluat käyttää kaikkia True Key -profiilisi upeita ominaisuuksia, muista antaa profiilia luodessasi sähköpostiosoite, joka kuuluu sinulle ja jota uskot voivasi käyttää vielä pitkään.

Lähetämme vahvistusviestin True Key -profiiliisi liittyvään sähköpostiosoitteeseen pian tilin luomisen jälkeen. Sinun on viimeisteltävä True Key -profiilin luonti napsauttamalla sähköpostiviestin sisältämää linkkiä.

Tietyt sovelluksen toiminnot ovat käytettävissä vain vahvistetuissa True Key -profiileissa.