Miten Launchpadin ruudut valitaan, ja miten voin mukauttaa siinä näkyviä sivustoja?

True Key Launchpadin avulla kirjaudut sivustoille ja palveluihin entistä nopeammin. Se on mukautettava aloitussivu, jossa voit valita suosikkisivustosi lisäämällä niihin tähden.

Luettelonäkymässä voit lajitella kirjautumistietosi suosikkeihin, jolloin luettelon kärjessä näytetään kaikki ne sivustot, joihin olet lisännyt tähden.

Ruutunäkymässä voit muokata kirjautumistietojasi napsauttamalla kynäkuvaketta, joka tulee näkyviin, kun siirrät hiiren osoittimen ruudun kohdalle.