Kuinka salasanojen luontiohjelmaa käytetään?

Salasanojen luontiohjelma on erinomainen työkalu, kun haluat luoda verkkotiliesi suojaksi vahvoja, vaikeasti arvattavia salasanoja. Sitä voi käyttää sekä salasanojen päivittämiseen että uusien salasanojen luomiseen verkkotilejä luotaessa.

Aloita selainlaajennuksen luontiohjelman käyttö napsauttamalla luontiohjelman kuvaketta True Key -sovelluksessa. Valitse haluamasi merkkityypit ja salasanan pituus ja valitse sitten Luo uusi.

Voit kopioida salasanan leikepöydälle ja liittää sen asianmukaiseen kenttään.

Kun luot uutta tiliä verkkosivustolla, luontiohjelma avautuu ponnahdusikkunassa Anna uusi salasana -kentän vieressä ja näyttää uuden salasanan.

Jos haluat tarkastella aiemmin luotuja salasanoja, valitse Näytä luettelo luoduista salasanoista (historia), niin näyttöön avautuu luettelo salasanoista ja sivustoista, joita varten ne luotiin. Luontiohjelma on käytettävissä myös iOS- ja Android-laitteille tarkoitetuissa mobiilisovelluksissa.

Jos sinun on luotava uusi salasana liikkeellä ollessasi esimerkiksi uuden sovelluksen käyttäjätiliä varten, napauta luontiohjelman kuvaketta valikossa. Kopioi luotu salasana leikepöydälle ja liitä se sitten sovelluksen kenttään painamalla kenttää pitkään ja valitsemalla Liitä.