En halua, että True Key -sovellus kirjaa minut sisään automaattisesti. Voiko pikakirjautumisen poistaa käytöstä?

Pikakirjautumisen tietylle sivustolle tai kaikille sivustoille voi helposti poistaa käytöstä True Key -sovelluksessa. Käyttäjänimi ja salasana täytetään tämänkin jälkeen kenttiin, mutta käyttäjän on napsautettava kirjautumispainiketta kirjautuakseen tilille.

Jos haluat poistaa pikakirjautumisen käytöstä tietyllä sivustolla, avaa kyseisten kirjautumistietojen tietosivu. (Jos olet logonäkymässä, napsauta rataskuvaketta. Jos olet luettelonäkymässä, napsauta kynäkuvaketta.) Siirrä automaattisen kirjautumisen kytkin Ei käytössä -asentoon. Vahvista muutos valitsemalla Tallenna.

Seuraa
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä tukeen